nieuws

Courtyard by Marriott debuteert op Japanse Markt

Hotel

De Amerikaanse hotelketen Marriott introduceert de merknaam Courtyard by Marriott in april op de Japanse markt. Dit geschiedt door middel van een franchiseovereenkomst met Tobu Hotel Management Company, dat het Renaissance Tokyo Hotel Ginza Tobu gaat managen onder de naam Courtyard by Marriott Tokyo Ginza. Het hotel is twintig jaar oud en ligt in het district Ginza in Tokio.

Courtyard by Marriott debuteert op Japanse Markt

Het 206 kamers tellende hotel zal tevens een forse onderhoudsbeurt ondergaan. In de eerste fase zijn de lobby en de kamers twee verdiepingen aan de beurt. Ook wordt een fitnessruimte van 85 vierkante meter toegevoegd. In de daaropvolgende periode van zeventien maanden zijn de overige kamers en publieke ruimten aan de beurt.

Reageer op dit artikel