nieuws

Delta Hotel geeft scheepvaartinformatie

Hotel

Het Delta Hotel in Vlaardingen informeert sinds deze week zijn gasten over het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Op een informatiebord in het hotel worden actuele gegevens bekendgemaakt de voorbij varende schepen.

Delta Hotel geeft scheepvaartinformatie

Beeldscherminformatie haalt de talloze schepen die langs het hotel varen uit de anonimiteit, meldt directeur Ronald Cordes van het Delta Hotel over de aanschaf van het informatiebord in het hotel.

‘Belangstellenden kunnen gegevens zien als naam, herkomsthaven en eindbestemming van het zeeschip dat over de Nieuwe Maas langs het hotel voorbij komt’, aldus Cordes.

De speciale service aan gasten wordt mogelijk gemaakt door het in Maassluis gevestigde informatiebureau Koninklijke Dirkzwager. Met een eigen databank zorgt dit bureau voor de input op het informatiebord.

Directeur Ronald Cordes en verkoopmanager Mark de Jong liepen al langer met het plan rond om meer te doen met ‘de dagelijkse scheepvaartshow’ die zich voor het hotel afspeelt.

Cordes laat weten dat het hotel de nieuwe voorziening ook een beetje ziet als verjaardagscadeau voor de gasten. Het Delta Hotel in Vlaardingen bestaat deze maand 55 jaar.

Reageer op dit artikel