nieuws

DHA: De Zon, Blooming en Park Hotel verder

Hotel

Hotel De Zon in Ommen, Blooming in Bergen aan Zee en het Park Hotel in Amsterdam zijn doorgedrongen tot de finale van de Dutch Hotel Award 2009. Hotel The Toren in Amsterdam en congreshotel Mooirivier in Dalfsen maken niet langer kans op de prestigieuze hotelmanagementprijs.

DHA: De Zon, Blooming en Park Hotel verder

De drie finalisten worden eind mei bezocht door de vakjury. Daarbij krijgen ze een verrassingsopdracht. Op 12 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

De jury van de Dutch Hotel Award bestaat uit Bas Tolmeijer, Francesco Monaco (beiden van Trust Hospitality), Wim Dooge (Hotelschool Den Haag), Theo Spies (SBS Architectuur), Rob Bakker (ING), Erik Schuckink Kool (Heineken) en Martijn Reintjes (Misset Horeca).

Reageer op dit artikel