nieuws

Dronken raddraaiers vernielen hotelterras

Hotel

De politie van het Limburgse Valkenburg heeft in de nacht van zaterdag op zondag vijftien mannen aangehouden omdat ze in dronken toestand met onder meer bloembakken en terrasmeubilair gooiden en auto’s vernielden. De arrestanten variëren in leeftijd van 25 tot 35 jaar.

Dronken raddraaiers vernielen hotelterras

De raddraaiers uit Rosmalen en Den Bosch hadden de avond doorgebracht in het centrum van Valkenburg. Volgens de politie liep het op de Stationsstraat uit de hand: ze sloopten het terras van een hotel en gooiden terrasmeubilair en bloembakken op de openbare weg. Ook plasten ze tegen geparkeerde auto’s en vernielden ze autospiegels.

Op het moment dat de groep in twee gereedstaande taxibusjes wilden stappen om te vertrekken, verscheen de politie. Alle mannen moesten mee naar het bureau waar ze konden ontnuchteren en verder werden verhoord.

Reageer op dit artikel