nieuws

Dubai krijgt 355 meter hoog Marriott-hotel

Hotel

Wederom een statussymbool voor Dubai. Eind 2012 moet het JW Marriott Marquis Dubai er de deuren openen. Het hotel wordt 355 meter hoog, krijgt 1608 kamers, negen restaurants en 1500 vierkante meter relaxruimte.

Dubai krijgt 355 meter hoog Marriott-hotel

Dat meldt het Belgische De Standaard. Het nieuwe Marriott-pronkstuk is naar eigen zeggen het hoogste hotel ter wereld. Het gebouw wordt 355 meter hoog, dat is slechts 26 meter korter dan het Empire State Building in New York.

De luxueuze zakenman op doorreis moet zich in het nieuwe hotel thuis gaan voelen. Om dat te realiseren, komen er 9 restaurants, 5 loungebars, 24 vergaderzalen met een totale oppervlakte van 5100 vierkante meter en 1500 vierkante meter aan relaxruimte.

Daarnaast belooft de hotelorganisatie panoramische uitzichten over de stad vanuit de loungeclub op de 71e en 72e verdieping. In de nachtclub zijn bovendien dagelijks liveoptredens.

Reageer op dit artikel