nieuws

Ducasse en The St. Regis Hotel samen

Hotel

De Franse superkok Alain Ducasse opent een nieuw restaurant in het New Yorkse tophotel The St. Regis Hotel. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van twee absolute topspelers in de mondiale horeca.

Ducasse en The St. Regis Hotel samen

In maart moet de eetgelegenheid haar deuren openen. Door de combinatie van de twee toppers zijn de verwachtingen hoog gespannen. ‘Mijn ambitie voor The St. Regis is om de gasten een unieke culinaire ervaring in combinatie met wijn te geven’, aldus Alain Ducasse, de enige chef-kok ter wereld met drie zaken met het maximale aantal Michelinsterren van drie in zijn bezit.

The St. Regis Hotel, voor velen het beste hotel ter wereld, zegt verheugd te zijn samen te werken met topchef Ducasse. ‘We zijn trots om te mogen samenwerken met Ducasse, om zo onze gasten een unieke eetervaring in ons hotel op te laten doen. Deze unieke combinatie is een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ons hotel’, stelt general manager Scott Geraghtly van The St. Regis Hotel, onderdeel van Starwood Hotels & Resorts.

Reageer op dit artikel