nieuws

Eden lonkt naar Hotel Wientjes

Hotel

Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle staat bij Eden Hotel Groep op de longlist als geschikte overnamekandidaat. Dat zegt Eden-topman Frans Wientjes, die zelf jarenlang werkte in het Zwolse hotel.

Eden lonkt naar Hotel Wientjes

Frans Wientjes verklapt de interesse voor Hotel Wientjes in een interview in FEM Business. ‘Wientjes staat op een longlist van hotels die we interessant vinden. Wij willen graag uitbreiden in dit gebied en Zwolle is een aantrekkelijke stad waar we nog geen hotels hebben. Binnen Zwolle is Wientjes nog steeds hét hotel’.

Frans Wientjes laat weten dat hij een emotionele voorkeur heeft voor Hotel Wientjes ten opzichte van buurman Pillows Hotel. De 50-jarige cheif executive officer van Eden Hotel Management groeide op in Hotel Wientjes en nam het later over van zijn vader. Later verkocht hij het hotel en inmiddels maakt Hotel Wientjes onderdeel uit van Bilderberg.

De topman van Eden geeft verder aan dat de recessie nog te jong is voor overnames in de hotelbranche. ‘We zitten nog maar aan het begin van de recessie. Wie nu al verkoopt, doet dat uit paniek. Het management van de hotels waarin wij geïnteresseerd zijn, is meestal te ervaren om nu al in paniek te zijn’, aldus Frans Wientjes.