nieuws

Eerste Park Inn van Rezidor op Schiphol

Hotel

Hotelketen Rezidor opent het eerste Park Inn by Radisson hotel in Nederland. Het hotel dat 150 kamers krijgt, opent eind volgend jaar op Schiphol. Park Inn by Radisson is een merk voor het middensegment en is het snelst groeiende in de portfolio van Rezidor.

Eerste Park Inn van Rezidor op Schiphol

Naar verwachting slapen de eerste gasten in het derde kwartaal van 2012 in het nieuwe hotel op Schiphol. Rezidor heeft al een Radisson Blu hotel met 279 kamers op de luchthaven.

Park Inn by Radisson

‘Ons streven is om een Park Inn by Radisson te hebben op alle belangrijke bestemmingen, en Amsterdam stond bovenaan de wensenlijst, zegt Kurt Ritter, topman van Rezidor. Als het hotel op Schiphol geopend is, zit er een Park Inn by Radisson op vier drukke vliegvelden in Europa. Naast Schiphol zijn dit Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle, en Frankfurt Rhein-Main.

Park&Fly

Het nieuwe hotel komt in een voormalig kantoorgebouw in kantorenpark Schiphol-Rijk, vijf kilometer van het vliegveld. Naast de 150 kamers zal het hotel beschikken over een restaurant waar gasten de hele dag terecht kunnen, een bar, een sportzaal, en vergaderruimte. Het hotel biedt ruimte aan 150 parkeerplaatsen en gasten kunnen gebruik maken van ‘park & fly’ pakketten.

Park Inn by Radisson werd begin 2003 opgericht. Er zijn nu 145 hotels, in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De voornaamste ontwikkelingsmarkten zijn de Benelux, Engeland, Duitsland en Rusland.

Reageer op dit artikel