nieuws

Executive kamers NH Zandvoort gerenoveerd

Hotel

De 78 executive kamers van het NH Zandvoort zijn volledig gerenoveerd. In de kamers is de sfeer van het duingebied, waarin het hotel ligt, terug te vinden middels fotografische kunstwerken. Verder bieden de kamers veel nieuwe snufjes.

Executive kamers NH Zandvoort gerenoveerd

Zo zijn de kamers stijlvol ingericht en bevatten ze allen een flat-screen televisie. Verder hebben ze nieuwe badkamers en beschikken ze over airconditioning. Alles volgens voorschriften van NH Hoteles.

Eye-catcher
Bijzonder aan de kamers zijn de fotografische kunstwerken van het duingebied Kennemerland. Deze vormen een bijzondere eye-catcher in de kamers, aldus NH. NH Zandvoort is gevestigd aan het strand en bij de ingang van het bekende racecircuit. Het hotel telt totaal 213 kamers.