nieuws

Financiële expert voor Eden Group

Hotel

De Eden Hotel Group heeft Felix Hillen aangesteld als asset manager. In de nieuwe functie behartigt Hillen de belangen van de aandeelhouders van de hotelgroep. Hillen is afkomstig uit de financiële wereld.

Financiële expert voor Eden Group

De 42-jarige Hillen gaat een belangrijke rol spelen in de groeidoelstelling van de Eden Hotel Group. De groep wil in drie jaar tijd groeien van twaalf tot twintig hotels. Hiervoor wordt uitgebreid samengewerkt met financiële partners.

Acquisities
Hillen krijgt als aandachtspunten de groei te realiseren door acquisities, het scheppen van bijbehorende randvoorwaarden en het optimaliseren van de samenwerking van de partners.

De nieuwe asset manager werkte de afgelopen vijf jaar als adviseur bij First Dutch Capital in Amsterdam. Eerder werkte Hillen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Information Innovation, Twinning en Het Financieele Dagblad.

Verstand van hotels
Algemeen directeur Léon Dijksta is verheugd met de komst van Hillen. ‘Hij heeft verstand van hotels en van financiering en dat is een combinatie die ons verder zal helpen onze doelstellingen te bereiken’, aldus Dijkstra.

De Eden Hotel Group is een familiebedrijf met hotels en appartementen in Nederlandse binnensteden. Naast twaalf hotels is de Eden Hotel Group ook eigenaar van en exploitant van diverse restaurants, waaronder Café Americain en FLO in Amsterdam, en Brasserie 6 in Zutphen.

Zie ook:
Aankoopklapper Eden Hotel Group

Reageer op dit artikel