nieuws

Fletcher bouwt in Nautisch Kwartier Huizen

Hotel

De Fletcher Hotel Group gaat een hotel bouwen in het Nautisch Kwartier in Huizen. Het moet het 31ste hotel worden van de hotelgroep van Chris Luken. De bouw gaat het eerste kwartaal van 2009 van start.

Fletcher bouwt in Nautisch Kwartier Huizen

De contracten voor de bouw zijn recent getekend, zo laat Luken weten. In het Nautisch Kwartier in Huizen moet een ‘3 sterren plus’ hotel komen. Het hotel wordt gespreid gevestigd over vijf gebouwen en krijgt zeventig luxe kamers, een restaurant, bar, lounge en zaalfaciliteiten.

Als uitstraling is gekozen voor een warme nautische sfeer, laat Luken weten. Aanvang van de bouw zal volgens Luken het eerste kwartaal van 2009 zijn. De oplevering vindt in september 2010 plaats.

Salesmachine

Het nieuwe hotel in het Nautische Kwartier Huizen wordt het 31ste hotel van Fletcher. De bedenkers van het Nautisch Kwartier, Hans van der Eijk en Jan Geesink, zeggen verheugd te zijn met Flechter als hotelpartner.

‘De marketing- en salesmachine van Flechter zal een zeer positieve uitwerking hebben op alle andere ondernemers in het Nautisch Kwartier’, aldus de Van der Eijk en Geesink, die verder verwachten dat de laatste mogelijkheden voor ondernemers om zich te vestigen in het Nautisch Kwartier snel weg zullen zijn.

Reageer op dit artikel