nieuws

Fletcher neemt De Witte Brug over

Hotel

Het voormalige Best Western hotel De Witte Brug in Lekkerkerk wordt per 1 juli 2011 overgenomen door de Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels. Voor Fletcher Hotels is dit het 47ste hotel in ons land en alweer de vierde aanwinst van dit jaar.

Fletcher neemt De Witte Brug over

Het hotel in Lekkerkerk beschikt over diverse zalen, restaurant en 50 kamers. De overname zal geen nadelige gevolgen hebben voor het aanwezige personeel. Die gaan allemaal over, zo laat Fletcher weten. Wel maakt de huidige hoteleigenaresse Kim Stout plaats voor een andere manger.

Stout zegt verheugd te zijn dat een landelijke hotelketen haar een “offer you can’t refuse” heeft gedaan. ‘Het hotel draait momenteel uitstekend maar kan nog beter onder de paraplu van een sterke landelijke keten als Fletcher Hotels” aldus kim Stout.

Het Hotel-Restaurant moet onder Fletcher meer de ‘huiskamer van de regio’ worden. Dit door middel van familiebrunches, bridge-avonden en natuurlijk door het gebruik van het restaurant en de zalen. Flechter is een zoektocht gestart naar een geschikte manager voor het hotel.

De Nederlandse keten Fletcher Hotels bezit momenteel 47 hotels in het land. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere ondernemingen zoals De Hotelbon, bridgetouroperator Boonapart en verzorgt het voor zo’n 400 hotels de gehele e-commerce en betalingen.

Een paar maanden geleden maakte Rabo Equity bekend een deelneming te hebben genomen in het snelgroeiende hotelbedrijf. Fletcher Hotels bouwt momenteel aan twee nieuwbouw hotels in Amsterdam en in Huizen. Het hotelbedrijf heeft een groeidoelstelling van 75 hotels in eigen land binnen 4 jaar.