nieuws

Flinke omzetplus voor Landal

Hotel

Landal GreenParks heeft de omzet afgelopen jaar met bijna 9 procent zien stijgen. De omzetstijging wordt toegeschreven aan uitbreiding van parken en door meer bezoekers in weekenden en tijdens vakanties.

Flinke omzetplus voor Landal

Dat meldt algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks. ‘Het aantal Belgische en Duitse gasten is ten opzichte van vorig jaar zelfs gestegen met ruim 15 procent. We zien ook een verdere groei van de bezetting in grote bungalows en de vraag naar luxe blijft onveranderd hoog’, aldus Heerkens.

Ondanks onheilspellende berichten als gevolg van de kredietcrisis is Heerkens optimistisch over 2009. ‘De reserveringen voor de komende zomervakantie lopen ruim voor en ook de belangstelling voor de andere schoolvakanties is groter dan vorig jaar. In vergelijking met onze concurrentie hebben we onze prijzen minder verhoogd en blijven we diverse kortingen aanbieden’.

Landal investeert dit jaar ruim 10 miljoen euro in verdere verbetering van de parken. Volgende week start een 4 miljoen euro kostende verbouwing van de faciliteiten op Landal Het Vennenbos in Hapert. Dit park met ruim 500 bungalows gaat hiervoor twee weken dicht.