nieuws

Gast valt uit tophotel Pulitzer

Hotel

Een hotelgast is maandagavond vanaf de vijfde verdieping van het Amsterdamse vijfsterrenhotel Pulitzer gevallen. De hotelgast is direct naar het ziekenhuis gebracht. Op zijn kamer zijn drugs en alcohol gevonden.

Gast valt uit tophotel Pulitzer

Dat meldt Starwood Hotels The Netherlands, waaronder Hotel Pulitzer valt, in een extra persbulletin. Over de toestand van de gesprongen hotelgast, waarschijnlijk een 30-jarige man uit Estland, is op dit moment niets bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de val. De Prinsengracht waaraan het bekende hotel ligt is inmiddels weer vrijgegeven.

Hotels in Amsterdams zijn in korte tijd opgeschrikt met incidenten rond gasten. Zo sprong een IJslandse toerist twee weken geleden uit een hotelraam na het gebruik van paddo’s. Eind juni ging een Brit volledig door het lint na het eten van geestverruimende paddenstoelen. Het is vooralsnog niet duidelijk of drugs de oorzaak zijn van het jongste hotelincident in Pulitzer.

Hotel Pulitzer bestaat uit 25 authentieke 17e en 18e eeuwse grachtenpanden die op ingenieuze wijze met elkaar zijn verbonden. Het complex bestaat uit 230 deluxe en gerenoveerde kamers.

Eerdere berichten over Hotel Pulitzer