nieuws

Golden Tulip groeit buiten Nederland

Hotel

Golden Tulip heeft vijf franchisehotels toegevoegd in Tunesië, Frankrijk en India. Verder heeft het hotelmerk in samenwerking met Louvre Hotels plannen om eind deze maand nog eens vijf hotels in het buitenland toe te voegen.

Golden Tulip groeit buiten Nederland

De recente aanwinsten zijn Golden Tulip El Mechtel (Tunesië), Godlen Tulip Sjax (Tunesië), Tulip Inn Luchnow (India), Kyriad Lyon-Est Bron Eurexpo (Frankrijk) en Première Classe Perpignan Nord Riveslates (Frankrijk).

Deze nieuwe hotels staan symbool voor de groepontwikkelingen van het merk, zo laat Golden Tulip Hospitality Group en Louvre Hotels in een persbericht weten.

Thailand

Golden Tulip en Louvre plannen nog voor eind december vijf nieuwe hotels. Het gaat om twee Kyriad hotels in Frankrijk (in Sedan en in Poitiers) en om drie Golden Tulip hotels in Thailand (twee in Phuket en een in Pattaya). De hotels in Thailand zijn de eerste in het Aziatische land.

In 2010 opent de alliantie van Golden Tulip-Louvre nog eens 28 hotels, zo lat Pierre-Frédéric Roulet van de hotelalliantie weten. In 2011 wil Golden Tulip-Louvre 1.250 hotels exploiteren wereldwijd, samen goed voor meer dan honderdduizend kamers.

Reageer op dit artikel