nieuws

Golden Tulip kiest voor vaste groeipartners

Hotel

Golden Tulip kiest voor een nieuwe techniek om snel te groeien. Het hotelbedrijf wil met een vaste groep gespecialiseerde partners in korte tijd diverse complexen opzetten, om zo een micro-economie te ontwikkelen. Daarin speelt een Golden Tulip-hotel een prominente rol.

Golden Tulip kiest voor vaste groeipartners

Volgens chief executive officer Hans Kennedie van Golden Tulip is het ontwikkelen van een multifunctioneel bedrijvencentra zeer belangrijk om snel tot groei en een stabiele bedrijfsvoering te komen.

Daarom werkt Golden Tulip onder meer met een vaste groep partners, elk gespecialiseerd op hun eigen terrein zoals wellness, kantoren, shops en parkeren. Enkele vaste partners zijn ICE Development, Qpark, Regus en Deckelmann Spa & Wellness.

‘Met deze partijen, waarmee we micro-economie ontwikkelen, trekken we samen op om ruimte te huren en geld te verdienen. Ik vind dat je de verschillende businesses om een hotel moet overlaten aan specialisten. De vierkante meters in hotels voor “no-name restaurants” zijn te duur’, aldus Kennedie vorige week tijdens een congres over hotelvastgoed.

Kennedie vervolgt: ‘Speed and scale is belangrijk wanneer je snel wilt groeien. Daarom moet je ontwikkelaars inzetten. Ze hebben kennis en kunde. De hotelier moet zich bezighouden met het hotel. Andere bedrijven met hun specialisatie’.

Zie ook

Reageer op dit artikel