nieuws

Grand Hyatt Cairo drooggelegd na bezoek sjeik

Hotel

Gasten van het Grand Hyatt Hotel in Cairo kunnen het drinken van een glas bier of wijn voorlopig uit hun hoofd zetten. Na een bezoek van de eigenaar, een Saoedi-Arabische sjeik, is in het luxe vijfsterren hotel geen druppel alcohol meer te krijgen.

Grand Hyatt Cairo drooggelegd na bezoek sjeik

Sjeik Abdel Aziz Ibrahim bin Ibrahim is een overtuigd moslim en wil uit geloofsovertuiging niet dat er nog langer alcohol aan gasten wordt verkocht. Na zijn bezoek twee weken geleden eiste hij dat al de voorraden in het hotel vernietigd moesten worden. Sindsdien hebben de hotelgasten niet meer van een borrel kunnen genieten, meldt Zakenreisnieuws.nl.

Of de alcohol uit het hotel geweerd blijft, is nog de vraag. De eigenaar is met de hotelketen Grand Hyatt over het onderwerp in discussie. Het hotel riskeert een statusverlaging als de situatie aanhoudt. Hotels van het merk met drie sterren of meer zijn verplicht alcohol te serveren.

Reageer op dit artikel