nieuws

Griep: jobrotation voor personeel Yotel

Hotel

De twee vestigingen van Yotel in Engeland bereiden zich grondig voor op de Mexicaanse griep. Personeel werkt elkaar in om zo bij ziekte elkaars functies over te kunnen nemen. Ook zijn extra mensen aangetrokken. Dit zegt de duty manager van Yotel Schiphol, Lonneke Abcouwer.

Griep: jobrotation voor personeel Yotel

De maatregelen worden genomen om de drukbezette hotels op de luchthavens Heathrow en Gatwick draaiende te houden indien medewerkers uitvallen door het wereldwijde virus.

Kamer-op-kamer besmetting

‘Groot Brittannië is geheel in rep en roer. Er is daar echt sprake van paniekscenario’s. Er zijn natuurlijk ook veel meer griepgevallen dan in Nederland.’ Voor zover bekend is van het Yotel-personeel in Groot-Brittannië nog niemand ziek.

Abcouwer: ‘In Nederland zijn een paar kleine maatregelen ingevoerd, met name om kamer-op-kamer besmetting te voorkomen.’

Reageer op dit artikel