nieuws

Hampshire opent Parkhotel Horst

Hotel

Het Parkhotel Horst – Hampshire Classic is open. Het hotel in kasteelstijl is geopend door de Commissaris van de Koningin in Limburg, Léon Frissen.

Hampshire opent Parkhotel Horst

Het hotel telt 74 comfortabele kamers, twee luxe suites, een restaurant met de naam Hof ter Binnen, een terras, lounge, brasserie, grand-café, ruime vergaderruimten en een uitgebreide wellness-afdeling.

Het Parkhotel Horst staat schuin tegenover kasteel Ter Horst in de Kasteelse Bossen in Horst. Het nieuwe Parkhotel Horst – Hampshire Classic zet de traditie van gastvrijheid voort met hedendaags comfort en luxe, zo laat Hampshire weten.

Het nieuwe hotel ligt op fietsafstand van Nationaal Park De Maasduin en Nationaal Park De Groote Peel. Het hotel is dagelijks geopend en bereikbaar via de A73, afslag 10, Horst-Noord.