nieuws

Hotel Maashof naar Charme Hotels

Hotel

Onno Pel en Bart Reints Bok hebben hun zesde hotel toegevoegd aan hun hotelgroep Charme Hotels. Hotel Maashof in het Noord-Limburgse Boekend – naast het Floriade terrein – heeft zich aangesloten.

Hotel Maashof naar Charme Hotels

Onno Pel en Bart Reints Bok, beide uit de stal van Sandton, begonnen in april vorig jaar met Charme Hotels. Ze hebben nu 1 hotel in eigendom en 5 hotels die gebruik maken van het revenu- en marketingondersteuning.Hotel Maashof
(23 kamers) is eigendom van Rob Beurskens. Hij opende zijn hotelaccommodatie, die onderdeel uitmaakt van een recreatiecomplex, in november vorig jaar.

Het hotel dat ook vergaderzalen heeft, ligt naast het terrein waar van 5 april tot en met 7 oktober de Floriade 2012 plaatsvindt. Naast leisure gasten richt het zich ook op de zakelijke markt. Beurskens: ‘Er is gratis wifi en we vormen een goede uitvalbasis richting Venlo, Eindhoven en Roermond aangezien het hotel direct gelegen is aan de A67/A73.’

Bekijk hier een foto-impressie van de Floriade

Reageer op dit artikel