nieuws

Hotel-restaurant ’t Getij failliet

Hotel

Hotel- restaurant-grand café ’t Getij aan het Havenplein in Zierikzee is failliet, maar de zaak blijft wel open. De eerste gesprekken met overnamekandidaten zijn namelijk al gepland. De zaak is eigendom van Jo Meerdink.

Hotel-restaurant ’t Getij failliet

Ook de eigenaren van het hotel-restaurant zijn failliet, zo heeft de rechtbank in Middelburg bepaald. Volgens de curator – Jeroen de Waard – van advocatenkantoor Van Leeuwen in Goes, zijn meerdere Zeeuwse horeca ondernemers geïnteresseerd in de overname van hotel-restaurant ’t Getij in Zierikzee.

’t Getij verkeerd al geruime tijd in financiële problemen. Rekeningen werden niet meer voldaan. Enkele maanden geleden kon een openbare verkoop op het laatste moment worden afgewend.

Horecaondernemer Jo Meerdink is oprichter van De Zilte Ronde, een samenwerkingsverband van horecamensen die Schouwen-Duiveland op de kaart willen zetten. Hij opende de zaak in 2006, na een grondige restauratie van het pand aan het Havenplein.

Reageer op dit artikel