nieuws

Hoteliers zamelen geld in voor Ronald McDonald

Hotel

De Société des Maîtres d’Hôtel (SMH) heeft tijdens haar nieuwjaarsreceptie een bedrag bijeengebracht van ruim drieduizend euro voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Hoteliers zamelen geld in voor Ronald McDonald

De bijeenkomst, gehouden in het Wapen van Rijsenburg van gastheer Ron Grillet in Driebergen, bracht ruim tachtig maîtres d’hôtel van vier en vijfsterren hotels, sponsoren en andere genodigden op de been.

In het Utrechts Ronald McDonald huis is een nieuwe huiskamer ingericht. Gezinnen met een ziek kind hebben vaak behoefte aan een plek waar ze zich kunnen terugtrekken en ontspannen in een niet-medische omgeving. Met de inzamelingsactie wil de SMH dit goede initiatief graag ondersteunen.

Het Ronald McDonald Huis Utrecht, voor deze gelegenheid vertegenwoordigd door Petra van Dam, ontving uit handen van SMH Voorzitter Jean Martin van Hardeveld de waardecheque van 3.313,50 euro.

Jeugd stroomt uit

De Société des Maîtres d’Hôtel (SMH) is in september 1991 opgericht. Maîtres d’Hôtel van vier en vijfsterren hotels vonden elkaar om tot oplossingen te komen voor problemen in hun branche. Het gaat dan bijvoorbeeld om de krapte op de arbeidsmarkt, de te grote uitstroom van jeugdige medewerkers en de kwaliteit van dienstverlening.

Reageer op dit artikel