nieuws

Hotelplannen voor Amsterdams kantoorpand

Hotel

Vastgoedorganisatie Pronam Aurora wil in Amsterdam het voormalige Getronicskantoor aan het Rembrandtpark verbouwen tot een hotel met 450 kamers. Pronam heeft al meerdere hotelpanden in eigendom waaronder een van de NH-hotels in het centrum van Amsterdam.

Hotelplannen voor Amsterdams kantoorpand

Ook het gebouw van Atlas Arena waarin een hotel komt, is van Pronam plus het gebouw van de Hanos aan de Spaklerweg in Amsterdam. Wie het nieuwe hotel gaat exploiteren is nog niet bekend.

Voor het gebouw van Getronics worden de hotelplannen momenteel op haalbaarheid onderzocht. Het stadsdeel Slotervaart heeft al een intentieovereenkomst met Pronam getekend voor de herontwikkeling van het kantoorgebouw.

Het pand van Getronics bevindt zich aan de Staalmeesterlaan 410 op de hoek van het Rembrandtpark en de Jan Evertsenstraat.