nieuws

Hotels vol door North Sea Jazz

Hotel

In Rotterdam is vrijwel geen hotelkamer meer te krijgen. Wie nog een hotelbed wil boeken, zal moeten uitwijken naar omliggende gemeenten. Oorzaak is het North Sea Jazzfestival dat vrijdag begint en drie dagen duurt.

Hotels vol door North Sea Jazz

Dat meldde Rotterdam Marketing donderdag. ‘Ik moest onderdak zoeken voor twee buitenlandse journalisten die het festival komen verslaan. Dat heeft me heel veel moeite gekost. Je komt al gauw in een andere gemeente terecht’, aldus een woordvoerster van Rotterdam Marketing.

Volgens de website van Rotterdam Marketing telt de stad ongeveer vijftig slaapadressen in allerlei klassen. Daarvan is het overgrote deel vol. Vooral de hotels in het centrum, met vier of vijf sterren, zijn populair.

Reageer op dit artikel