nieuws

Inntel Hotels begeleidt medewerkers bij sporten

Hotel

Inntel Hotels spoort medewerkers aan om meer te sporten. Werknemers kunnen op kosten van de hotelketen deelnemen aan hardloopwedstrijden en krijgen daarbij kleding en professionale begeleiding aangeboden.

Inntel Hotels begeleidt medewerkers bij sporten

Inntel Hotels wil ‘well being’ centraal stellen, zowel bij gast als medewerker. Het welzijn van gasten is volgens het hotel zeer belangrijk. Door ook het welzijn van medewerkers centraal te stellen denkt het management deze boodschap beter uit te kunnen dragen, aldus Inntel Hotels in een persschrijven.

De eerste stap om medewerkers te stimuleren vond op 6 maart plaats. Het ging om een sportsessie met tv-bekendheid Matthijs van Nieuwkerk. Van Nieuwkerk gaf in Zutphen in het Inntel Hotels Resort Zutphen de aftrap middels een peptalk en een hardlooprondje van 5 kilometer door Zutphen.

Het idee is om hotelmedewerkers klaar te stomen voor de Rotterdam Marathon. Tot die tijd krijgen de medewerkers wekelijks professionele begeleiding in de vestigingsstad van het hotel. Inntel Hotels heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Zutphen.

Reageer op dit artikel