nieuws

Jennifer Westers stopt per direct bij franchiseclub GT

Hotel

Jennifer Westers is niet langer actief voor de franchisevereniging van Golden Tulip. Met het opzeggen van de franchisecontracten door haar man Harry Westers breekt ook Jennifer Westers met Golden Tulip.

Jennifer Westers stopt per direct bij franchiseclub GT

Maandag werd de breuk tussen Westers en Golden Tulip definitief na een gesprek tussen Haike Blaauw van Golden Tulip en Harry en Jennifer Westers van Westcord. Daarbij werd duidelijk dat Jennifer Westers per direct stopt voor Golden Tulip.

Momenteel voeren Golden Tulip en Westcord gesprekken over het ontbinden van de franchisecontracten. Tot die tijd wil Westers niet inhoudelijk ingaan op de breuk. Westcord gaat de zeven Golden Tulip-hotels nu branden onder eigen merk.

Reageer op dit artikel