nieuws

KHN veroordeelt prijsdump Kruidvat en Fletcher

Hotel

Drogisterijketen Kruidvat gaat weer stunten met hotelovernachtingen. Het bedrijf biedt klanten een overnachting in een van de kamers van de Fletcher Hotel Groep voor de bodemprijs van 9,95 euro per nacht.

KHN veroordeelt prijsdump Kruidvat en Fletcher

Sectorvoorzitter Hotels van Koninklijke Horeca Nederland, KHN, zegt in de Telegraaf de actie te begrijpen, maar veroordeelt de prijsdump. ‘Als alle hotels dit zouden doen, dan zijn de rapen echt gaar’, aldus Frans Hazen in de krant.

Vorig jaar had Kruidvat 200.000 vouchers in de aanbieding tegen 250.000 dit jaar. De actie leidde in 2008 tot een enorme run op de hotelvouchers. Klanten kochten vele kaartjes tegelijk en er ontstond een zwarthandel via internet. De drogisterijketen probeert dit nu tegen te gaan door het maximum aantal te kopen vouchers per klant te stellen op vier.