nieuws

KHN zet vraagtekens bij hotelonderzoek

Hotel

Het bevreemd ons dat naast Amsterdam veel prachtige wereldsteden onderaan staan. Deze steden zouden dus minder of geen gastvrije hotels herbergen?’ Met deze reactie zet KHN vraagtekens bij het gasttevredenheidonderzoek van Trivago waarin Amsterdam onderaan de Top 50 van Europese steden bungelt.

KHN zet vraagtekens bij hotelonderzoek

KHN zegt het onderzoek van Trivago inhoudelijk niet te kennen en kan daarom de uitkomst niet objectief beoordelen. ‘We hebben geen inzicht in de criteria die zijn gesteld voor dit onderzoek,’ laat Anthony van der Klis, hoofd communicatie van KHN, desgevraagd weten.

Eigen verantwoordelijkheid

Het bevreemd KHN niet dat er hotels minder goed beoordeeld worden. Zowel in Amsterdam als in andere steden. ‘Voor deze bedrijven is het hun eigen verantwoordelijkheid hoe zij hiermee omgaan. Uiteindelijk zullen de hotels die een topgastvrijheid nastreven het meest tot de verbeelding van de gasten spreken,’ aldus Van der Klis.

Hotelbeoordelingen

Hotels in Amsterdam staan op plaats 47 in de Top 50 van hotels in Europese steden. Alleen hotels in Kopenhagen, Birmingham en Londen worden door gasten slechter beoordeeld. Hotels in Dresden krijgen de beste beoordeling van gasten.

Reageer op dit artikel