nieuws

Kurhaus opent privé-domein zakelijke gast

Hotel

Het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen is een bijzondere ruimte rijker. Het hotel heeft de moderne Executive Lounge in gebruik genomen, een exclusief privé-domein voor de zakelijke reiziger.

Kurhaus opent privé-domein zakelijke gast

In de Executive Lounge kan de gast ’s ochtends in alle rust genieten van het ontbijt. Verder biedt de ruimte de mogelijkheid er een kleine vergadering te houden en is er de beschikking over een snelle, draadloze internetverbinding.

De gehele dag staat een gastvrouw klaar om een selectie van kleine hapjes te serveren. Grote flatscreens tonen het business news van CNN en op het terras aan de voorzijde van het hotel kan de zakelijke gast exclusief genieten van een nieuw ingericht terras.

General manager Erwin Bruyn is trots op de nieuwe ruimte. ‘De lounge voegt extra waarde toe aan dit fantastische hotel. De combinatie van de gemoderniseerde hotelkamers, de diverse leisure activiteiten in de omgeving en de uitbreiding met de Executieve Lounge maakt het hotel compleet’.

Naast de lancering van de Executive Lounge renoveerde het Kurhaus de afgelopen maanden bijna honderd kamers. De honderd andere kamers zijn de komende maanden aan de beurt. In januari 2009 moet deze klus klaar zijn. Verder wordt er nog gekeken naar de inrichting van de Kurzaal. Mogelijk wordt deze teruggebracht in een brasserie-achtige stijl met Parijse uitstraling. Momenteel worden er ontwerpen gemaakt.

Reageer op dit artikel