nieuws

Landal opent Waterparc Veluwemeer

Hotel

Het nieuwe Waterparc Veluwemeer van Landal is sinds vrijdag open. Het nieuwe park focust op water: er is een eigen jachthaven en open vaarverbinding met het Veluwemeer. Daardoor zijn er veel watersportmogelijkheden.

Landal opent Waterparc Veluwemeer

Landal bouwde in het waterparc 200 recreatievilla’s en 150 recreatieappartementen. Veel van de villa’s zijn uitgerust met sauna en zonnebank. Water speelt een hoofdrol in het park en Landal streeft dan ook bij alle appartementen en villa’s naar een nautische uitstraling.

Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks is blij met het nieuwe park. ‘Dit park vormt een prachtige toevoeging aan onze portfolio. Het biedt volop watersportmogelijkheden en heeft een eigen jachthaven. Er is voor ieder wat wils.’

Reageer op dit artikel