nieuws

Landal Orveltermarkt geopend

Hotel

Het nieuwe vakantiepark van Landal Greenparks in Drenthe is zaterdag geopend. De bungalows zijn gebouwd in de authentieke stijl van het landschap; als koetshuizen, havezathen en rietgekapte vakwerkhuizen.

Landal Orveltermarkt geopend

In totaal staan er in het park 222 bungalows. Het park ligt dicht bij het museumdorp Orvelte en natuurgebieden als Het Sleenerzand, Orvelterzand en Nationaal Park Dwingelerveld.

Om de natuur te sparen, maakt het park gebruik van aardwarmte. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor gasgestookt verwarmen. Alle centrale voorzieningen worden door de aardwarmte verwarmd. Er zijn meer parken van Landal die verwarmd worden met aardwarmte.

Landal meldde een tijd geleden al dat het bezig was met het bouwen van een nieuw park.

Reageer op dit artikel