nieuws

Landgoed de Wilmersberg wordt Bilderberg

Hotel

Bilderberg gaat een verregaande samenwerking aan met Landgoed de Wilmersberg in De Lutte. Binnenkort wordt het bedrijf gerebrand en wappert er de Bilderberg-vlag. Het vastgoed en de exploitatie blijft in handen van de familie Fransen.

Landgoed de Wilmersberg wordt Bilderberg

Sinds 2000 is het landgoed een alliantiepartner van Bilderberg. Naast de naamswijziging zullen binnenkort logo, huisstijl en identiteit van alle uitingen van Landgoed De Wilmersberg worden uitgevoerd volgens de Bilderberg-standaard. Het eigendom blijft in handen van de huidige eigenaar.

Landgoed de Wilmersberg past helemaal bij ons en we vinden het dan ook fantastische om de samenwerking uit te breiden. De locatie is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en bovendien is het een perfecte weekendbestemming voor individuele gasten’, aldus algemeen directeur Drie van der Vossen van Bilderberg.

Bilderberg Landgoed de Wilmersberg, zoals de nieuwe naam gaat luiden, ligt op de uitlopers van de Twentse heuvelrug. Het landgoed werd dit jaar uitgeroepen tot Leerbedrijf van het jaar 2007 en ontving de Gastvrijheidsprijs 2007 van de Alliantie van Twents Gastheerschap.