nieuws

Leidse Square wordt Best Western Hotel

Hotel

Hotel Leidse Square in Amsterdam is aangesloten bij Best Western Nederland. Het is dit jaar het tweede hotel in Amsterdam dat deel is uit gaan maken van deze keten.

Leidse Square wordt Best Western Hotel

Het driesterrenhotel heeft 89 kamers en is gevestigd tussen het Leidseplein en het Vondelpark. Wytze van den Berg, directeur van Best Western Hotels Nederland: ‘De aansluiting van het Leidse Square Hotel past goed in onze ontwikkeling in Amsterdam, waarin we op diverse locaties in de stad een Best Western Hotel willen bieden.’

‘Vanwege strengere kwaliteitseisen heeft Best Western twee jaar geleden afscheid genomen van een aantal hotels. De teller stond daarna op 52 kamers in het centrum van Amsterdam. Dat zijn er nu 700, verspreid over de stad,’ zegt Van den Berg.

Het nieuwe Best Western Hotel heeft een aantal ruimtes gerenoveerd om aan de kwaliteitseisen te voldoen. Matthijs Schepers, manager van het Best Western Leidse Square Hotel:’Wij zijn erg blij dat we het label van Best Western gaan dragen. Dankzij het internationale boekingssysteem en de vaste Best Western gasten kunnen wij een nieuwe klantenkring aanboren.’

In Nederland zijn momenteel 41 zelfstandige hotels aangesloten bij Best Western International.