nieuws

Massale run op uitverkoop kamers Ibis

Hotel

Een kamerverkoopstunt van Ibis hotels Nederland – overnachten voor 14 euro per persoon – leidt tot een massale toeloop op de site van de keten, www.ibis14001kamers.nl.

Massale run op uitverkoop kamers Ibis

Aanleiding voor het actie is het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Als eerste economy hotelketen van Nederland is het Ibis gelukt alle Nederlandse vestigingen te voorzien van een van het milieulabel, een bewijs dat het bedrijf op tal van fronten rekening houdt met het milieu.

Slechts een nachtje

Ibis wil de erkenning samen met gasten vieren. De ‘actie’-kamers kunnen tot en met 20 februari online via www.ibis14001kamers.nl worden gereserveerd. Wie van het aanbod gebruik maakt, krijgt tot en met 31 maart de gelegenheid bij één van de hotels te komen overnachten. Er mag per persoon maximaal één kamerovernachting worden gereserveerd.

Gepimpt

Er is nog een reden voor de stuntactie, meldt Ibis: driekwart van de hotels in Nederland onderging recent een restyling.

Reageer op dit artikel