nieuws

NH Musica in Amsterdam open

Hotel

NH Musica heeft haar eerste gasten ontvangen. Het nieuwe hotel in de Amsterdamse wijk Buitenveldert is gevestigd in een leegstaand kantoorcomplex. Het hotel telt 213 kamers.

NH Musica in Amsterdam open

Middels een soft launch kunnen gasten vanaf begin december terecht in het hotel, gevestigd in een voormalig kantoorpand waar ING tot 2003 een vestiging had. Het hotel is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een viersterrenhotel.

Operations Manager Nicole Ammerlaan mikt met het hotel zowel op de zakelijke als leisure markt. ‘Dit hotel ligt op steenworp afstand van de Zuidas. Het biedt diverse flexibele vergaderruimtes. Daarnaast mikken we op de leisuremarkt. Het is hier gratis parkeren en binnen tien minuten ben je met het openbaar vervoer in het centrum van Amsterdam’.

Gratis parkeren

NH Musica telt 213 kamers, inclusief 30 executive kamers en 3 junior suites. Daarnaast heeft het hotel bijna twintig ruimtes voor vergaderingen en andere meetings. Op de begane grond is een groot restaurant en de bovenste verdieping is ingericht als executive floor. Deze ruimte op de zevende etage is exclusief voor gasten die één van de executive kamers boeken.

Het hotel ligt midden in een woonwijk, ingeklemd tussen een school en een verzorgingstehuis. ‘De buren vinden de komst van een hotel prima. Ze zaten al geruime tijd tegen een leegstaand kantoorpand aan te kijken. De buurt bruist meer met een hotel’, aldus Ammerlaan.

Reageer op dit artikel