nieuws

Nieuwe eigenaar Hotel Doesburg

Hotel

Hotel Doesburg is verkocht. Het failliete hotel is overgenomen door een zakenman uit Apeldoorn, die volgens de curator die de verkoop heeft bevestigd, het liefst buiten de schijnwerpers blijft.

Nieuwe eigenaar Hotel Doesburg

Wat er met het hotel gaat gebeuren en wanneer de deuren weer opengaan, is niet bekend. Curator Barend ten Doesschate laat weten dat er zeker vijf serieuze kandidaten zijn geweest het afgelopen half jaar.

Ondanks de behoorlijke belangstelling liet verkoop van het hotel lang op zich wachten. De exacte plannen van de nieuwe eigenaar, ene Karssen uit Apeldoorn, zijn bij Ten Doesschate niet bekend. De belangenbehartiger van de nieuwe eigenaar reageert niet op persvragen.

Hotel Doesburg kreeg vorig jaar landelijke bekendheid toen het enkele weken na de opening de deuren al moest sluiten. Kort daarop volgde een faillissement. Inmiddels staat het hotel langs de IJsselkade met zicht op de IJssel en de contouren van natuurgebied de Posbank alweer ruim driekwart jaar leeg.

Reageer op dit artikel