nieuws

Nieuwe managers Eden Hotel Group

Hotel

Bij de Eden Hotel Group zijn nieuwe managers aangesteld. Frans Luttmer en Erik Brouwer gaan aan de slag bij de Eindhovense aanwinsten Holiday Inn en Eden Crown Hotel. En er staat meer op stapel bij Eden.

Nieuwe managers Eden Hotel Group

De onlangs door de hotelgroep aangekochte Holiday Inn en Crown Hotel in Eindhoven gaan vanaf juni samenwerken. Bovendien krijgen ze een (deels) nieuw management. Frans Luttmer wordt General Manager van beide hotels en Erik Brouwer Operationeel Manager van het Eden Crown Hotel. Deze is 5 maart aan de snel groeiende familieonderneming toegevoegd, het Holiday Inn volgt begin juni.

Winning team

Luttmer (35) is per direct al gestart in het Eden Crown Hotel. Brouwer (39), nu Resident Manager van het hotel, neemt de operationele leiding op zich van het hotel. Luttmer was sinds begin 2004 als Hotel Manager eindverantwoordelijk voor het Park Plaza Hotel in Utrecht (120 kamers) en daarvoor onder meer Operations Manager van het Amsterdamse Victoria Hotel. Brouwer’s carrière startte op Curaçao waarna hij f&b manager werd bij het Crowne Plaza Hotel Amsterdam Schiphol. ‘Dit wordt een winnend team’, aldus Frans Wientjes, Director of Operations van de Eden Hotel Group.

Eden echte familieonderneming

Met 15 hotels in de binnensteden van ondermeer Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Eindhoven en nu ook Den Haag is de Eden Hotel Group één van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen in Nederland. In totaal exploiteert de groep met ruim 600 medewerkers meer dan 1.870 hotelkamers in het vier- en driesterren segment en verschillende restaurants waaronder Café Americain en FLO Amsterdam. Het vastgoed van 11 van de 15 hotels is in eigendom van de Eden Hotel Group, een familieonderneming waarbij de leiding in handen is van twee generaties Dijkstra.

Reageer op dit artikel