nieuws

Nog even naar de sauna en dan de lucht in

Hotel

Op de luchthaven van Helsinki is een luxe Spa- en relaxruimte in gebruikgenomen. Passagiers die via de Finse hoofdstad naar een niet-Schengen bestemming vliegen, kunnen van de faciliteiten gebruikmaken.

Nog even naar de sauna en dan de lucht in

De Via Lounge heeft een oppervlakte van 1000 m² en biedt plaats aan 250 reizigers. Het Finnair Via Spa wellness centrum meet 600 m² en heeft onder meer 4 sauna’s en een zwembad met een high Tech onderwater geluidssysteem. Uniek is het uitzicht vanuit het Spacentrum op de vliegtuigen op het platform.

Masseren

In de relaxruimte kunnen eveneens verschillende korte behandelingen geboekt worden die tussen 15 en 30 minuten in beslag nemen. Bezoekers hebben keuze uit vier verschillende sauna’s en negen verschillende korte spabehandelingen afgestemd op transit passagiers.

iMac binnen handbereik

De lounge heeft verder zes doucheruimtes, snack buffet, bier, wijn en fris, gratis wifi, gebruik van iMac pc’s, werktafels met Powerkiss stations waar mobiele telefoons automatisch worden.