nieuws

Nu al vijf sterren voor Librijehotel

Hotel

De steigers staan nog voor de deur, hier en daar klinkt nog het geluid van hamers, en werklui lopen nog in en uit. Toch komen dinsdag de eerste gasten al, en is Librije’s Hotel in Zwolle gisteren feestelijk geopend. Mét vijf sterren naast de deur.

Nu al vijf sterren voor Librijehotel

En daarmee is dit het eerste hotel in Nederland dat nog voor de opening de hoogste classificatie krijgt, zegt ‘huisbewaarder’ van het in de voormalige vrouwengevangenis gevestigde hotel, Johan Visser.

De week voor de opening is iemand geweest om het hotel met sterren te waarderen. ‘Toen die man zag wat een puinhoop het was, wilde hij eigenlijk meteen omkeren. Ik heb moeten praten als Brugman’, aldus Visser.

Hij en zijn vrouw Milena van Bemmel hebben de dagelijkse leiding over de nieuwste telg in de Librijefamilie. Gisteren konden de eerste belangstellenden een kijkje nemen in hun trots.

Kijk hier voor een uitgebreide fotoreportage van de opening

Meer berichten over De Librije:

Reageer op dit artikel