nieuws

Omvangrijke renovatie Crowne Plaza Den Haag-Promenade

Hotel

Het Crowne Plaza Den Haag-Promenade gaat op de schop. Het hotel wordt de komende tijd fors uitgebreid. Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag verrichtte het startschot van de grootscheepse verbouwing.

Omvangrijke renovatie Crowne Plaza Den Haag-Promenade

Het Promenade Hotel wordt uitgebreid met 81 kamers en suites en groeit daarmee in capaciteit van 94 naar 175 kamers. Na de nieuwbouw worden de bestaande faciliteiten gerenoveerd en gemoderniseerd. De aftrap voor de bouw werd verricht door burgemeester Jozias van Aartsen.

Naar verwachting zal de nieuwbouw in het eerste kwartaal van 2012 gereed zijn. Waarna de bestaande 94 hotelkamers en de bestaande faciliteiten gefaseerd gerenoveerd worden.

Het uitbreidingsplan is ontworpen door Achitectenbureau Van Manen uit Noordwijk. De nieuwbouw van het hotel wordt uitgevoerd door de Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep.

‘Met een geschiedenis van ruim 100 jaar is het Promenade Hotel zeer verbonden met de Residentie. De gestarte activiteiten betekenen een nieuwe mijlpaal voor het hotel, voor de medewerkers en voor onze onderneming’, aldus Bas Tolmeijer, medeoprichter van Apollo Hotels & Resorts die de exploitatie van het Haagse hotel in handen heeft.