nieuws

Onderzoek naar hotelactie Fletcher

Hotel

De Consumentenbond onderzoekt de recente actie van drogisterijketen Kruidvat met hotelvouchers. Daarmee kunnen mensen voor een tientje overnachten in een hotel van de Fletcher Group.

Onderzoek naar hotelactie Fletcher

In de jongste editie van de Consumentengids roept de bond leden op om hun ervaringen door te geven. ‘Heeft u bonnen gekocht en is het u gelukt een arrangement te boeken? Of wilde u specifiek in het weekend en kreeg u een melding volgeboekt’, schrijft de bond.

De organisatie heeft hiervoor het speciale e-mailadres hotelbon@consumentenbond.nl aangemaakt. Kruidvat verkocht in oktober een kwart miljoen bonnen.

De actie van de Consumentenbond richt zich overigens niet alleen op de aanbieding van Kruidvat, die in horecakringen als omstreden geldt. Ook ervaringen met soortgelijke acties van ING wil de bond horen. Bij die bank kunnen consumenten met rentepunten een hotelbon aanschaffen.