nieuws

Overvallen in Opsporing Verzocht

Hotel

Het tv-programma Opsporing Verzocht biedt dinsdag 21 oktober aandacht aan twee horecaovervallen. Zowel de overval op Landhotel Cox in Roermond als die op restaurant Plaswijck in Rotterdam krijgen aandacht.

Overvallen in Opsporing Verzocht

Landgoed Cox werd zondag 3 augustus overvallen door drie personen. Daarbij werd het kasgeld van de receptie ontvreemd. Gasten en medewerkers van het hotel bleven bij de roof ongedeerd.

Het Rotterdamse restaurant Plaswijck was zondag 10 augustus het slachtoffer van een overval. Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat een medewerker van het restaurant slachtoffer is van een overval. Vermoedelijk gaat het om dezelfde dader.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 21 oktober om 21.50 uur uitgezonden op Nederland 1. De herhaling is op woensdag 22 oktober om 15.15 uur. Met de uitzending hoopt de politie tips te ontvangen die leiden naar de dader of daders van de overvallen.

Reageer op dit artikel