nieuws

Park Plaza installeert interactieve HD tv’s

Hotel

Park Plaza Hotels gaat in de meerderheid van haar hotels het interactieve, high-definition digitale televisieplatform Power TV HD installeren. Hiermee kan het hotelbedrijf haar gasten een multimediale en interactieve bron van diensten en informatie bieden.

Park Plaza installeert interactieve HD tv’s

PowerTV is digitale televisie met films, muziek en hotelkanalen, internet en gameconsole in één. Ook kan het hotel op een interactieve manier contact houden met de gast.

‘Een van de grootste voordelen is dat wij hiermee video naar keuze kunnen bieden’, legt Marco Bartelsman, Corporate IT Manager van Park Plaza, uit.

‘Het concept van PayTV wordt steeds minder aantrekkelijk omdat de gast niet langer de tijd of de interesse heeft een film van meer dan twee uur in de kamer te kijken. Met video naar keuze kunnen films gepauzeerd en gekeken worden wanneer de gast dat zelf wil. Deze is daarom meer bereid om te betalen voor deze diensten’

Dit jaar nog installeert Park Plaza in twaalf hotels het PowerTV HD systeem, de eerste zal Park Plaza Victoria in Londen zijn, in mei dit jaar.

PowerTV is ontwikkeld door VDA, een van de leidende aanbieders van hoteltechnologie wereldwijd.

Reageer op dit artikel