nieuws

Park Plaza trekt Van Kessel aan

Hotel

Park Plaza Hotels Europe heeft Erik van Kessel aangesteld als nieuwe Vice President Operations. Van Kessel is afkomstig van NH Hoteles, waar hij leiding gaf aan meer dan vijftig hotels in Duitsland.

Park Plaza trekt Van Kessel aan

Erik van Kessel neemt de taken over van Micha Polak die bij Park Plaza Hotels Europe de Senior Vice President for Development wordt. Van Kessel werkte onder meer tien jaar voor Golden Tulip in Nederland, Zwitserland en het Caribisch gebied. Hij studeerde af aan de Hogere Hotelschool Den Haag.

Brede ervaring
Topman Boris Ivesha van Park Plaza Hotels Europe zegt verheugd te zijn over de komst van Van Kessel. ‘Met een brede ervaring op het gebied van operations en management zal Eriks bijdrage in ons groeiende hotelnetwerk binnen het continent van onkenbare waarde zijn. Zijn aanstelling valt gelijk met spannende tijden voor ons bedrijf’.

München en Boekarest
Park Plaza Hotels Europe opende onlangs het Park Plaza Wallstreet in Berlijn en sloot twee nieuwe managementovereenkomsten met Art’otel Berlin Kudamm en Art’otel Potsdam. Daarnaast heeft het bedrijf plannen voor nieuwe hotels in München en Boekarest en onderhandelt het over vestigingen in Wenen, Keulen en Londen.

Zie ook:
Fotoverslag van Park Plaza in Utrecht

Reageer op dit artikel