nieuws

Peter R. de Vries duikt in hotelkamerdood

Hotel

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries gaat zijn tanden zetten in de zaak van de dood van Wim Knops uit Spijkenisse, die in oktober 2004 dood werd aangetroffen in een hotelkamer van het Trupial Inn Hotel in Willemstad.

Peter R. de Vries duikt in hotelkamerdood

Dat meldt het AD. Wim Knops werd op 19 oktober 2004 dood aangetroffen op zijn hotelkamer. Kort daarvoor schreeuwde Knops vanuit zijn kamer over hevige maagkrampen. Dat is door een bewaker van het hotel bevestigd. Bij sectie op het lichaam werd geen doodsoorzaak gevonden.

‘Elisa’
Kort na het overlijden van Knops in het Trupial Inn Hotel meldde ene Elisa zich, die zei op de bewuste avond in oktober twee mannen in het hotel te hebben gezien. De mannen zouden zich opvallend hebben gedragen en op zoek te zijn naar Knops. Kort daarna verdween Elisa spoorloos.

Wat Peter R. de Vries exact gaat onderzoeken en wanneer het programma wordt uitgezonden, is niet bekend.

Reageer op dit artikel