nieuws

Posthoorn viert 5-jarig bestaan

Hotel

Suitehotel Restaurant Posthoorn in Monnickendam bestaat vijf jaar en start daarom met twee tijdelijke acties. Hiermee willen ze het culinair genieten ‘voor de prijzen van toen’ onder de aandacht brengen.

Posthoorn viert 5-jarig bestaan

De acties heten ‘proef de week’ en ‘proef het weekend’ en draaien twee maand. Het restaurant biedt een drie- vier- of vijfgangen menu vanaf 34,95 euro per persoon. ‘Proef het weekend’ bestaat uit een zesgangen menu met onder andere een wijnarrangement. Naast de acties ‘proef de week’ en ‘proef het weekend’ biedt Posthoorn ook een speciaal hotel arrangement naar aanleiding van het jubileum.

Posthoorn bevindt zich in een Rijksmonumentaal pand en ontving in 2008 een Michelinster. Het suitehotel restaurant wordt geleid door Marc Boeljon en Rogier van Dam.