nieuws

Proefslapen op het ss Rotterdam

Hotel

Medio augustus gaan 1000 personen ‘proefslapen’ in het Cruise Hotel op het ss Rotterdam. Er zijn 1000 hoteltesters bereid gevonden om onder meer de bedden, douches en de restaurants uit te proberen. Het ss Rotterdam opent 27 juli aanstaande haar deuren. De hotelkamers zijn vanaf 1 september te boeken.

Proefslapen op het ss Rotterdam

Het is voor de toekomstige gasten van het Cruise Hotel heel belangrijk dat alles goed is getest voordat de deuren van het hotel, restaurants en bar open gaan op 1 september 2009. Dit betekent dat de telefoons bemand zijn voor het aannemen van reserveringen, de kamers ingericht, de menu’s klaar en de medewerkers op hun posten. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, 300 vragen aan 1000 gasten in 3 dagen, wordt alles getest.

Het Cruise Hotel is het hotel aan boord van het ss Rotterdam en bestaat uit 257 kamers, 6 kamertypes in 3 soorten thema’s; Original, Manhattan en Bahamas welke de wereldreizen van het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn illustreren. De fifties stijl kenmerkt zich door veel ronde vormen, het veelvuldig gebruik van hout en fineer, warme kleuren en de drukke prints.

Het Lido heeft 200 zitplaatsen, een open keuken, van ontbijt tot aan het souper met terras op het achterdek. De Club Room heeft 100 zitplaatsen, een open keuken, tafelbereidingen en veel zilver en signature dishes van vroeger. De Ocean Bar heeft 60 zitplaatsen, geheel in oude stijl hersteld, inclusief het schubben plafond en de garnalen van Van den IJssel.

Het Cruise Hotel is het 5e hotel van hotelier Lucas Petit. Cruise Hotel is een zusje van het Delta hotel in Vlaardingen, Badhotel in Rockanje, Stroom in Rotterdam en Landgoed de Holtweijde in Lattrop.

Reageer op dit artikel