nieuws

Sandton opent IJsselhotel Deventer

Hotel

Het IJsselhotel Deventer is open. Het nieuwe hotel van Sandton heeft begin deze maand haar deuren officieel geopend. Het hotel ligt aan de IJssel met zicht op de Hanzestad Deventer.

Sandton opent IJsselhotel Deventer

IJsselhotel Deventer is gevestigd in een gerestaureerd neoklassieke negentiende eeuw pand. Met een pontverbinding is het hotel verbonden met Deventer.

Het hotel telt 29 hotelkamers, vergaderzalen en een moderne brasserie. De 29 luxe kamers zijn voorzien van climate control, LCD televisie, laptopsafe en draadloos internet. Royaler zijn de drie suites, waarvan twee met uitzicht op de IJssel.

‘We willen gasten met de pont heen en weer varen. Ze dineren bijvoorbeeld in het IJsselhotel en overnachten in het Gilde hotel of andersom. Deze locatie straalt dynamiek uit en we houden de oude naam in stand om het exclusieve van deze plek te benadrukken’, aldus directeur Jacco Voorn van IJsselhotel Deventer.

Reageer op dit artikel