nieuws

Sparrenhorst investeert in restaurants

Hotel

De Sparrenhorst Conference Resort in Nunspeet heeft flink geïnvesteerd in eetgelegenheden. Het conferentiehotel op de Veluwe heeft een nieuw restaurant en een bestaand restaurant opnieuw ingericht.

Sparrenhorst investeert in restaurants

Gasten van De Sparrenhorst hebben voortaan keuze uit twee verschillende à la carte restaurants. Hotel totaal vernieuwde OINC! Restaurant (vernoemd naar oprichter Nico van Velzen) met zijn Frans-mediterrane keuken heeft gezelschap gekregen van EveZZ Grill, een grillrestaurant waar de koks middenin de eetgelegenheid hun maaltijden bereiden.

Het interieurontwerp van de restaurants komt van de hand van Els Willemse. Het culinaire paar Wim en Tina Zwaart, onder meer bekend van het voormalige sterrestaurant Olivio in Harderwijk, hebben als extern adviseurs opgetreden.

Met de uitbreiding naar twee verschillende restaurant heeft De Sparrenhorst weer iets unieks toegevoegd aan haar toch al bijzondere conferentieconcept, meldt sales- en marketingmanager Hester van den Bos.

De Sparrenhorst in Nunspeet telt naast twee restaurants onder andere 117 hotelkamers, achttien vergaderzalen, een theater voor 220 personen, zwembad, fitness en diverse bars. Het hotel was dit jaar lange tijd in de race voor de Dutch Hotel Award 2007, maar zag op het laatste moment Château St. Gerlach met de managementprijs aan de haal gaan.

Zie ook

Reageer op dit artikel