nieuws

Speeddate voor sollicitanten gevangenishotel

Hotel

Een nieuw te openen hotel in Roermond organiseert een soort speeddate voor potentiële werknemers. Om veertig vacatures in te vullen mogen sollicitanten zich in vijf minuten presenteren en vertellen waarom zij geschikt zijn voor een baan in het hotel.

Speeddate voor sollicitanten gevangenishotel

Het gaat om hotel Het Arresthuis, gevestigd in een pand dat tot 2007 dienst deed als huis van bewaring. in het centrum van Roermond. Het hotel gaat half april 2011 open.

Het gevangenishotel zet de sollicitaties op in de vorm van verhoren. Ze zullen ook plaatsvinden in een verhoorkamer. Ook maakt Het Arresthuis van elke kandidaat een mugshot. De verhoren vinden plaats op 10 februari. Aanmelden kan bij het hotel.

Het hotel is op zoek naar mensen voor de housekeeping, front office, bediening en keuken. ‘We organiseren de sollicitaties zo zodat onze toekomstige werknemers ook een gevoel bij Hotel Het Arresthuis krijgen en het thema past bij deze bijzondere locatie, aldus Polman, directeur van het hotel.

Reageer op dit artikel